Marie Marae logo
Marie Marae

Omgeving

Marie-Marae bevindt zich in een oase van rust. Midden in het groen, ver van elke drukte, in een zeer rustige buurt, met het strand op wandelafstand.

Tegenover het huis ligt een bos, waar u in alle rust kan wandelen of joggen. Er is ook een speelbos waar de kinderen zich kunnen uitleven. Daar voorbij vindt u het grootste duinengebied van de Belgische kust. Vanop de Koninklijke Baan bereikt u het strand eenvoudig en comfortabel dankzij een houten loopbrug doorheen de duinenstrook.

In de buurt bevinden zich talrijke gezellige eethuisjes, een dagbladhandelaar, kruidenier, bakker, apotheek, dokter, pedicure,... Bovendien is er de wekelijkse markt in De Haan-centrum op woensdag en tijdens het hoogseizoen ook op maandag in de wijk Vossenslag (op 200m).

Het centrum van De Haan ligt op slechts 1,5 km. Er zijn bushaltes kortbij en ook de kusttram stopt op slechts 200 meter. In het pittoreske dorpscentrum van De Haan vindt u tal van winkels en restaurants, en er is ook een speelplein voor de kinderen.

Voor meer info: zie website van gemeente De Haan of de website van Toerisme De Haan-Wenduine.

Marie-Marae - Appartementen te huur aan zee - De Haan
Marie-Marae - Appartementen te huur aan zee - De Haan
Marie-Marae - Appartementen te huur aan zee - De Haan
Marie-Marae - Appartementen te huur aan zee - De Haan
Marie-Marae - Appartementen te huur aan zee - De Haan
Marie-Marae - Appartementen te huur aan zee - De Haan

Fietsen

De ligging van het huis vormt een ideaal uitvalspunt om prachtige fietstochten te maken. Het ons omringende polderlandschap is ideaal voor gezapige uitstapjes door de natuur, voorbij slaperige dorpjes en langs de kust.

Marie-Marae is gelegen langs verschillende fietsroutes van de knooppuntenroute. Fietsroutes in de buurt

Mountainbikers kunnen zich in de buurt evenzeer uitleven in het bos, de duinen of op het strand.

Sportmogelijkheden

De Haan biedt heel wat sport- en recreatiemogelijkheden. Vele daarvan bevinden zich op slechts honderden meters van Marie-Marae.

Familiespeelpark

Op 500 m bevindt zich het speelpark De Sierk. Een leuke uitstap, en niet enkel voor de kinderen!

Kadille-Wellness.be

Gelaats- en lichaamsverzorging, privé sauna, jacuzzi, ....  Kadille-Wellness.be

The Body Cocon

Een gezondheidshuis voor iedereen die gewicht wil verliezen of strakker in zijn vel wil gaan zitten. Ontspan, ontstress, en werk aan zowel lichaam als geest bij The Body Cocon.

Boek uw verblijf!

Onze appartementen zijn zeer gegeerd en snel gereserveerd. Klik hier om te informeren welke perioden nog vrij zijn en om uw verblijf bij ons te boeken. Kom genieten van gastvrijheid, luxueuze appartementen, een rustige omgeving, en het strand op wandelafstand.

Klik hier om uw verblijf te boeken